de dans

pentru seara de vineri ne chemam prietenii la o seara dansanta. de antren. dupa 9. cu de-ale noastre, cu de-ale voastre. selectam cantece internationale, de top si ne producem asa. pe racoare.

si toate fetele vin, obligat, in fustita!



ne vedem joi

intre timp citim 'Pestele scorpion' de Nicolas Bouvier si joi, de la 5 jumatate, povestim aici, la acaju, ce trairi si idei ne-a pricinuit.

zile frumoase si pline de soare

va dorim zile cu adevarat de sarbatoare, linistite sau vesele, in familie sau cu prietenii, asa cum isi doreste fiecare.

cum azi de la 8 seara si maine inchidem aici la acaju, va asteptam din nou cu drag luni, sa ne bucuram impreuna de zilele calde.

se deschide Cooperativa

am pus mana de la mana si idee langa idee si am creat Cooperativa.
de sambata, 11 aprilie, timp de 5 zile, ne intindem la soare la casa cu flori din bucium. ne apucam de lucru manual, ne incingem la rasete si voie buna si asteptam pe toata lumea cu drag de cufere si povesti cu talc.
sambata facem o serata dansanta cu gust de sangria si ceva gustari atent pregatite. cine vrea mai mult, o sa fie si alte felurite bauturi, iar duminica e zi de auditie pentru orisice ureche. bilete pentru cele doua evenimente de mai sus se pot cumpara de aici de la acaju. asta ne ajuta sa ne pregatim din timp cat mai bine pentru toti musafirii.
dupa weekend, pastram starea de relaxare pana miercuri timp in care ne jucam si asteptam vizitatori la raionul cu haine si amintiri.



Cum a fost la Silent Strike






Atmosfera din timpul concertului Silent Strike ( visuals DanBasu) de pe 4 aprilie este foarte greu de descris in cuvinte, un show magic de sunet si culori proiectate pe tavan. Lasam cateva imagini sa vorbeasca de la sine.
Voi cum v-ati simtit?

Ana

Va asteptam pe terasa !

Haideti la Acaju pe terasa sa ne bucuram impreuna de vremea frumoasa si sa ne relaxam la un ceai sau o bere rece . Spuneti si prietenilor :)

Ana