cum a fost de dragobete

atmosfera calda, muzica buna, mancare gustoasa, prieteni..pe scurt, stare de bine.












De Martisor cumpara Mai bine

Anul acesta de 1 Martie ai ocazia să dăruiești mai mult decât un mărțișor celor dragi. Atunci când cumperi Mai Bine îi ajuți pe copiii de la Centrul de Recuperare Galata să aibă o primăvară la fel de frumoasă ca cea pe care ți-o dorești și tu.



Cei de la Asociația Mai Bine împreună cu voluntari talentați au realizat manual mărțișoare, felicitări și broșe unicat, din cele mai diverse și colorate materiale: lut, fetru, croșet, hârtie... . Le poți admira și cumpăra de aici, de la Acaju.
Toate veniturile obținute astfel vor fi donate Centrului de Recuperare a Copilului cu Handicap Sever Galata.

Seara delicioasa de Dragobete


Miercuri, 24 februarie, de Dragobete, va asteptam la o serata plina de bunatati. Mihaela va pregati gustari alese si pofticioase, noi cocktail-uri aratoase la preturi prietenoase si formatia “I Hate Mondays” melodii savuroase.

Minunata seara va incepe la ora 20.00 cu toate bunatatile pregatite si nerabdatoare sa le savurati, iar de la ora 21.00 va incepe cantarea celor de la I Hate Mondays. inspre noapte poate ne lasam condusi si de melodii dansante.

Taxa de intrare: 10 ron
Numar limitat de persoane.

Cine doreste sa faca rezervare din timp poate trimite mail la cafeneaua.acaju@yahoo.com cu nume intreg si numar de mobil. conditia sa pastram rezervarea este ca in seara cu pricina sa veniti mai devreme cu un sfert de ora (adica la 19.45) .

In curand si afisul. pana atunci, sa va facem pofta:





Primavara incepe "Tres chic"!

imediat ce adie putin vantul de primavara si iese soarele pe cer, scoatem lucrurile ochioase la vanzare, toate lucrate, cu iscusinta, manual.

cercei, genti, haine, accesorii, obiecte si alte frumuseti atent mestesugite ne vor incanta privirile timp de 3 zile (5,6,7 martie), la
targul handmade pe care il vom organiza la Iulius Mall Iasi, chiar inainte de 8 martie. exact la timp pentru cadouri chic si cu personalitate!




pentru cei interesati sa participe, iata cateva detalii:
taxa de participare: 150 ron/persoana pentru toate cele 3 zile de targ
mese si scaune incluse
ultima zi de inscriere: 26 februarie


alte detalii pe adresa de mail: cafeneaua.acaju@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0754047887, persoana de contact: Andreea Ghiban

noapte disco-funk



ritmuri, shot-uri si veselie. dansam. sambata asta, pe la miez de noapte.

sunete, ceai si povesti

duminica, 7 februarie, de la ora 20.00 va asteptam la o auditie armonioasa intre sunete si cuvinte, eveniment organizat impreuna cu libraria Humanitas din Centrul Comercial Felicia.