Acaju Soiree

Sambata de la ora 22 va asteptam in Acaju intr-un mediu frantuzesc plin de voie buna! Gustam delicatese frantuzesti, ascultam si dansam muzica frantuzeasca si bineinteles socializam cu invitatii de onoare - prieteni francezi ! intrare: 10 ron



Nous vous attendons Samedi, le 27 mars, aux 22 h en Acaju, dans une atmosphere française, pleine de joie et de bien être ! On dégoût de delicataisses françaises, on chante et on danse sur de musique française et, bien-sûr, on socialise avec des invités speciaux – les amis français !
Prix : 10 ron

Seara de poezie

Marti, 16 martie, de la ora 8 pe seara, aici, la Acaju, isi dau intalnire tinerii talentati in ale poeziei.



Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi, in parteneriat cu Centrul Cultural Francez are placerea de a va invita la o seara de poezie, eveniment ce se alatura manifestarii internationale organizate de CCF, “Primavara poetilor”, din perioada 16-19 martie.

Soirée Poésie va promova tinerele talente iesene – care scriu sau recita cu maiestrie poezii -, cultura si spiritul francofon, precum si poeziile castigatorilor Concursului National de poezie in limba franceza - “Echos francophones” (2009).

va asteptam cu mici surprize incantatoare

astazi, de 8 martie, provocam soarele cu zambete si mici cadouri gingase. va asteptam cu drag.

Incep zilele tres chic!

de vineri, 5 martie, pana duminica, 7 martie , va asteptam la Iulius Mall (parter - intrarea laterala) cu bijuterii, accesorii, haine si obiecte, toate lucrate manual si potrivite pentru orice femeie cu personalitate.

pentru ca zilele de primavara sa inceapa cat mai vesel si insorit, am pregatit si o seara tres chic, cu muzica si dans. sambata, 6 martie, de la 11 in noapte, punem aici, la Acaju, melodii pe ritmuri diverse, potrivite pentru o petrecere pe cinste.