Workshop GEN

Joi, 3 iunie va asteptam aici, la Acaju, cu entuziasm si o groaza de materiale ce vor fi folosite pentru realizarea de colaje, desene, schite si alte nebunii pentru Papergirl Iasi. Proiectul aduce arta in strada si imparte, pe biciclete, zambete trecatorilor, inmanandu-le chiar lucrarea ta.



De asemenea, inauguram centrul de colectare a lucrarilor pentru Papergirl in Cafeneaua Acaju. Deci, stiti unde sa va aduceti prietenii.



Ne vedem joi GEN!

Ascultam si dansam romaneste

Sambata, 29 mai, in cadrul evenimentului "O zi pentru copii" coordonat de Asociatia Mai bine va asteptam la Acaju sa va simtiti bine si sa ajutati in acelasi timp.

De la 10 pe seara Dan Basu pune muzica romaneasca iar noi va asteptam cu un pahar rece de vin. Iile vor fi cu siguranta apreciate :)




Biletul de intrare costa 7 lei si il puteti cumpara atat inainte de eveniment cat si in seara respectiva. Incasarile vor fi redirectionate catre Asociatia Mai Bine pentru pictarea pereţilor exteriori, amenajarea unei mici grădini de legume şi fructe în cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata şi la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

Lucruri dragi de acasa pentru zambete copilaroase

Sambata, 29 mai, de la ora 12.00 va asteptam la Acaju sa cumparati lucruri ochioase, atat decoratiuni si accesorii, cat si haine, toate la preturi foarte prietenoase: 5, 10, 15, 20 lei.
Evenimentul se desfasoara in cadrul evenimentului "O zi pentru copii" coordonat de asociatia Mai Bine si toate veniturile realizate sunt redirectionate spre Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata Iasi.

Toate lucruile ce vor fi scoase la vanzare sunt donatii. Cei care doresc sa aduca astfel de lucruri ce urmeaza a fi vandute pot veni vineri, 28 mai, intre orele 12.00 -20.00 si sambata 29 mai, intre orele 9.00 -11.00 la Cafeneaua Acaju pentru a le lasa. Sunt acceptate atat decoratiuni cat si haine si accesorii, cu marea rugaminte ca acestea sa fie in stare buna si curate. Acestea vor fi vandute in cadrul targului de sambata 29 mai, "Lucruri dragi de acasa pentru zambete copilaroase" iar lucrurile ramase vor fi donate, de asemenea.



Cumparand unul dintre produsele din cadrul targului de donatii poti contribui la pictarea peretilor exteriori, amenajarea unei mici gradini de legume si fructe in cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata si la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

Cantare Ana Maria Suruniuc

miercuri, 26 mai, de la ora 8 pe seara va asteptam la un concert live cu Ana Maria Suruniuc.
o seara de mai de visare si melodii live incantatoare. daca e frumos, cantarea va avea loc pe terasa.

ri

Dance 80's

on Saturday 22nd we will see each other in dancing boots and 80's clothes to have a joyfull night with our friends from Erasmus!
Bring your best piece of 80's atmosphere and your friends to party!
We will have a surprise for your wallet!

Acaju Good Times - ENKA si SETSUNA

vineri, 21 mai, de la 10 pe seara ne pregatim de dans. ritmuri vesele, vizuale inspirante si shot-uri de Jagermeister din partea noastra. conditii numai bune pentru o atmosfera de petrecere.

O zi pentru copii - la Acaju targ cu vanzare si petrecere romaneasca

Pe 29 mai ieşim în oraş nu doar pentru a ne simţi bine, ci şi pentru a ajuta câţiva copii care nu pot face acelaşi lucru ca noi.

Aici, pe terasă la Acaju incepem ziua de sambata, 29 mai, cu târgul de donaţii cu vânzare "Lucruri dragi de-acasă pentru zâmbete copilăroase" (12.00 – 20.00).Acceptăm ca donaţii obiecte vestimentare şi accesorii, acestea urmând a fi vândute în aceeaşi zi la preţuri foarte prietenoase. Donațiile pot fi aduse vineri, 28 mai, între orele 12.00 - 20.00, și sâmbătă începând cu ora 9.00 (vom fi acolo devreme)

Pe seara, de la 22.00, continuam cu dans pe muzica romaneasca aleasa de Dan Basu si va asteptam cu vin de tara. :)




Puteti sa va simtiti bine in mai multe locuri in aceeasi seara astfel ca la ora 21.00 la Mojo (str. Cuza Vodă 30 – 32) este concert rock Music Sounds Better, urmat de un afterparty cu Dan Kraepelin și Ilie. De la 23.00, la Club Brain (str. Gându 6), va fi DnB şi dubstep cu eklipse, XZM şi soundbwoy.

Intrarea pentru o singură locaţie (în afară de Târgul de Donaţii, unde nu se plateste bilet de intrare) este de 7 lei, iar pentru toate cele trei petreceri – 15 lei. Biletele se pot cumpăra atât în avans – de la Acaju, Mojo, Brain – cât şi în ziua evenimentului.

Cumpărând unul din aceste bilete sau achiziţionând un produs din cadrul târgului de donaţii poţi contribui la pictarea pereţilor exteriori, amenajarea unei mici grădini de legume şi fructe în cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata şi la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

RA.DA



Ramona are portofoliu :)
http://cargocollective.com/rada

http://www.flickr.com/photos/tadepole

Jocul de Go : Universul in miniatura



Go-ul este un extraordinar joc strategic, de inteligenta, inventat in China antica si raspandit in ultimul timp pe toate meridianele. El este in acelasi timp mai complex si mai "elastic" decat sahul: tabla de Go este mai mare, evolutia unei partide este mult mai bogata in evenimente, dar nu existe un repertoriu de deschideri, regulamentul este foarte simplu.

Ceea ce se intampla insa pe tabla in decursul unei partide intrece orice imaginatie.

Se zice ca la Table - omul se bate cu norocul, la Sah - omul se bate cu adversarul, iar la Go - omul se bate cu sinele. Ca dovada ca acest joc a fost folosit in multe paralele filozofice legate de univers si evolutie interioara.

Promovarea cea mai de amploare a acestui joc a fost in japonia datorita calugarilor budisti, care considerau ca tabla de go este universul in miniatura.

Clubul de Go din Iasi se afla la Cafeneaua Acaju, in fiecare sambata la ora 12.

numere de contact: Simon Frison : 0726 181 502

http://clubuldegoiasi.ro/


cea mai eficienta metoda online de introducere in go este aici, chiar f simpatica:

http://playgo.to/iwtg/en/


succes!

dvdp

Photobucket

davidope , dintr-o suburbie din Budapesta.

Concert Qeta



miercuri de la ora 21.00 va asteptam aici la Acaju cu muzica live cantata de cei de la Qeta.
Eveniment organizat in cadrul Festivalului de Arhitectura "ARKA"

Buzz!!


Neon Indian "Deadbeat Summer" video mashup from Dean Reindel on Vimeo.





de pe albumul de debut Psychic Chasms, 31 oct. 2009 / Neon Indian

George / Georgia

inceputul unei exprimari

de fapt nu e un inceput e o continuare, doar ca e una expusa.



poate pentru ca e inceput de vara si poate pentru ca in sfarsit nevoia de cautare si aventura o invinge pe cea de siguranta si de zi banala.



ffffound!

Expozitie de fotografie

Incepand de vineri, 7 mai, pana pe 22 mai va asteptam sa vedeti fotografiile Francescai Pantea aici, la Acaju.

Makeup party

Sambata, 8 mai, de la ora 16.00, asteptam fetele la o dupa amiaza de rasfat aici pe terasa la Acaju.



Vom pregati cocktail-uri colorate si delicioase la preturi prietenoase si doua fete norocoase vor castiga un machiaj profesionist ce va fi realizat de Simona Sacaleanu.
Cine doreste sa fie sigura ca va primi un machiaj isi poate face rezervari din timp contactand-o pe Simona. Pretul unui machiaj profesionist, doar in ziua de rasfat a fetelor, va fi de 60 lei.









Vom avea si muzica melodioasa, bijuterii si accesorii aduse de Iuliana Asoltanei si creatii Chotronette . Voi trebuie doar sa veniti cu chef de ras si povestit.

Concert Le Chameau la Acaju

sambata, 1 mai, de la ora 20.00, aici la Acaju canta trupa franceza Le Chameau.
Puteti asculta melodiile lor aici.



Alte poze din conceertele lor aici