Zile cu zambete si daruri de Craciun

În zilele de Crăciun vă aşteptăm la Acaju să ne jucăm de-a Moş Crăciun, să ascultăm colinde, cântece şi poezii şi să vă servim cu prăjituri şi portocale. Mai ceva decât în copilărie! :).


Pe 24, 25 si 26 Acaju deschidem de la ora 18.00 si pregatim:

24: Colinde, portocale si Secret Santa (pretul cadoului trebuie sa se incadreze in suma de 12 lei)

25: Poezii de-ale voastre si poezii populare. Instrumente
Recitam poezii, cantam si armonizam cu instrumente populare.

26: Pijamale, negrese si alba-ca-zapada. Veniti in pijamale iar noi va rasfatam cu clasice si delicioase prajituri de casa


Bazar Caritabil de Crăciun

Duminică, 18 decembrie, ne gândim la Moşul fiecăruia dintre noi. Împreună cu asociaţia Mai Bine, dup-amiază, de la unu la şase, adunăm laolaltă oameni darnici şi împărţim obiecte la preţuri modice: cărţi, discuri de vinil, mărgele şi alte lucruri care îşi caută o nouă poveste, o nouă cutie sau raft, o nouă întrebuinţare.

Dacă vreţi să vă despărţiţi de obiecte, dacă vreţi să cumpăraţi altele în schimb, vă aşteptăm duminică cu drag. Banii obţinuţi din vânzarea lucrurilor vor fi direcţionaţi către un centru de recuperare a copiilor cu handicap sever din Iaşi.

Aşadar, vă aşteptăm duminică pe la prânz, să fim moşi crăciuni pentru nişte copii frumoşi.


Veniţi de citiţi!

Am lansat revista şi a fost frumos. Am pus punctul pe J ca să arătăm că putem face lucrurile altfel: simplu, liber şi cu prietenie. Esenţa în J e uşor de presupus: Acaju e locul unde s-au legat discuţiile şi unde s-au lansat ideile, iar “a pune punctual pe J” şi nu pe I e tocmai alegerea nostră de a spune lucrurilor pe nume într-un mod aparte, ce ne defineşte.








Toţi cei care au scris în acest prim număr sau despre care s-a scris sunt oamenii de lânga noi pe care îi întâlniţi cu diverse ocazii la Acaju sau în altă parte din
Iaşi. Le-am trecut procupările şi pasiunile în revistă într-o lungă listă de prieteni. Unii doar cunoscuţi înainte, ne-au devenit apropiaţi şi le mulţumim pentru implicare. Am descoperit că suntem mulţi cu dorinţe şi proiecte asemănătoare şi poate astfel vom reuşi să le ducem la îndeplinire

.

E doar un început şi vrem să continuăm. Ideea este să auzim cât mai multe de la voi şi despre voi. Sunteţi invitaţi oricând să ne vorbiţi despre pasiunile voastre. Avem şi în acest prim număr o pagină dedicată vouă pe care sperăm sa o folosiţi cu inspiraţie. La început de primăvară sperăm să ne citim din nou.

Până atunci, găsiţi numărul de iarnă al revistei „J la Acaju, la librăria Humanitas din Centrul Comercial Felicia şi sperăm la diferite evenimente ale partenerilor noştri. Vă aşteptăm să ne spuneţi ce credeţi.