Cu cireaşa la ureche


 Pentru că e aproape vară, negociem cireșe la piață și le aducem în aceeași livadă, la Clubul Creatorilor, duminică pe 13, începând cu ora 20.00. Cireșele iți vor acorda prilejul de a te juca cu alți cireșari, in cercuri de ateliere, de dansuri și de râsete. Vei descoperi că vei putea molfăi ateliere toată luna mai, iar noi ne vom asigura că scena va rămane bogată în învațături și experiențe.






Vino cu prietenii în stânga și cu un coș de merinde proaspete, colorate sau coapte în dreapta și răsplătește culegătorii cu 10 lei pentru a-i ține sanătoși și în formă până în sezonul următor. Vei gusta din pasiunile meșterilor, învățând să-ți împletești fularul și mănușa, să reciclezi creativ și să-ți prepari singurel ciocolata. După ce te racorești cu licori alese de la sponsorii nostri, devii street dancer și înveți cum să-ți repari și să-ți întreții propria locuință.

Printre pictura pe sticlă, muzică electronică și hairstyling, ne vom juca cu cireșele, pe echipe, ascultând muzică live. Ne luăm coșurile și le mutăm la Acaju, unde găsim alte jucării și o cafea proaspătă la o discuție de entuziasm și un cover session . După ce arunci sâmburii, vei primi programul de ateliere al lunii mai, în care ne vom regăsi plini de energie și inspirație.