Cu ocazia zilelor de sărbătoare, deschidem ușa prietenilor la ora 18:00 și închidem la 02:00. 
Cu un program special vin și activități speciale, după cum urmează: 



Pe 24 : - împodobim bradul Acaju iar pentru fiecare ornament adus de voi dăm drept răsplată ceva bun din partea casei; 
- Mai apoi, testăm și experimentăm rețete de băuturi care să ne aducă cât mai aproape de spiritul sărbătorilor;

Pe 25 : - Cine nu a ajuns acasă de sărbători este invitat să ia masa cu noi. Fiecare își aduce câte-un pachețel cu merinde iar noi punem masă lângă masă până formăm doar una, mai mare. Mâncăm împreună ca o mică familie
- Secret Santa - Vino cu un cadouaș și vei primi altul în schimb (limită de cheltuială 20 de lei). Ne surprindem reciproc iar surprizele se vor ține-n lanț. [mai multe detalii primiți la bar]

Pe 26 : - Ne delectăm cu muzică bună și dulciuri, facem schimb de povești crăciunești.

Sunday Puzzle #4

Duminica ne-o petrecem printre prieteni și învăluiți într-o atmosferă creativă. Vă punem îndemânarea la încercare și vă invităm să vă luați la întrecere într-o competiție constructivă la propriu - un concurs de construit puzzle-uri.

Formează împreună cu prietenii tăi o echipă de maxim 4 persoane și înscrie-te până vineri.
Voi veniți cu buna dispoziție duminică la ora 13 la Acaju iar noi aducem puzzle-urile. Primele trei echipe vor fi răsplătite cu bunătăți din partea casei iar toate echipele participante vor pleca acasă cu puzzle-ul indiferent de poziția de la final.

Fiind în preajma sărbătorilor vom plusa cu mai multă căldură și premii spontane pe parcursul evenimentului. Vă așteptăm cu drag!

Înscrierile se fac printr-un mesaj pe pagina de facebook Acaju sau la numărul de telefon 0727 255 514. Taxa de participare este de 25 lei pentru întreaga echipă.