sambata, pe seara

Dai din casa. Daca nu lucruri, atunci vorbe. Vorbe din casa: din casa ta sau a altcuiva. Dar sa fie numai cu prietenie. Atat acceptam. Altfel vei fi tu dat afara din casa noastra.

Dupa discutia din parc in noapte, ideea a prins contur, a fost acceptata apoi amanata si in final schimbata.

Facem sambata, dupa 7. Ne organizam cu cateva reguli; e defapt cum am vrea noi sa fie.
Sa veniti cu totii in gradina la Acaju cu ceva de acasa: o ratusca urata de sticla, o poza, o carpeta veche, o camasa colorata, o curea asortata; orice numai sa fie dat din casa. Acum, un astfel de dar adus gradinii va scuteste sau mai bine zis va protejeaza de aparitia numelui vostru pe un panou special facut pentru cei care n-au dat nimic. In final doar cei care-si vor gasi numele pe panou vor fi vulnerabili: trebuie sa se faca dreptate si cum n-au adus nimic din casa trebuie sa le dam noi, restul, din casa. Adica, nu va sfiiti, scrieti sub numele lor orice stiti: secret sau nu - orice si apoi sa lasam sa se intample orice.

Dai din casa este un joc si trebuie inteles ca atare. Oricum sambata va fi muzica atent aleasa si aceeasi atmosfera pentru care unii s-au intors si de vreo 3 ori in prima saptamana. Hai la Acaju!

3 comentarii:

George care a baut cu Iulia spunea...

Weeeeeeeeei, as veni si eu!! Da mi-a luat gagica pestele de sticla din casa. Asa ca nu ajung, ma duc sa caut pestele lu gagicamea...de sticla that is...pestele...nu gagica...a mea ;)

un alt om de la aceesi masa spunea...

te faci drace!

roby spunea...

a fost foarte fain aseara. mai vrem.

asteptam poze