vineri avem film documentar iesean

vineri, 6 martie, de la 8 seara va asteptam la proiectia filmului documentar '„Un rr(OM) sub lupa”. ne bucuram ca Acaju este locul unde va fi difuzat pentru prima data (pentru publicul larg) filmul regizat de tanarul iesean Bogdan Vatavu. seara este pusa la cale in colaborare cu MSM TV care a initiat seria de evenimente 'ArtEvents".

"Un rr(OM) sub lupa” este un film documentar in care este prezentata viata personala a unui tanar actor de teatru de la Ateneul Tatarasi din Iasi. surprinzator este faptul ca actorul principal al filmului este in varsta de 10 ani si este de de origine roma.
tot in aceeasi seara vor fi prezentate si primele doua episoade ale emisiunii de animatie „Blup+Blap” .

va asteptam cu drag.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Filmul a fost proiectat si la Ateneul Tatarasi in urma cu ceva timp

andreea spunea...

hmm..nu stiu daca pentru publicul larg. noi am scris ce ne-au zis chiar organizatorii evenimentului printre care se numara si bogdan, regizorul filmului.

Anonim spunea...

MSM TV: filmul a fost vernisat in cadrul unui eveniment organizat de Ateneul tatarasi in urma cu un an de zile. Proiectia filmului a fost insotita si de o expozitie de fotografii. Evenimentul organzat la Cafeneaua Acaju, are scopul de a lansa oficial productia pentru publicul larg. Productia va fi dusa si in alte locatii pentru vizionare atat pe plan local cat si national.

andreea spunea...

cum am spus..pentru publicul larg nu a fost difuzat in alta parte :)