duminica

cum ziceam, deschidem Acaju boutique. va asteptam duminica de la ora 16.00 in casa cu marchiza de pe Cuza Voda (inspre statia Tg Cucu, langa banca sanpaolo).

3 comentarii:

FanicaIsMyLover spunea...

Daca aveti vreun job de oferit la noul vostru boutique cu precious things, do, please, let me know...ma chinui si eu de ceva timp sa pun bazele unui magazin de haine handmade pictate-cu-story:), dar banii pusi in sosetuta de dantela nu sunt destui...asa ca, in caz ca aveti nevoie de o handygirl, i`m here! mult succes!!

irrebola spunea...

http://picasaweb.google.com/cristiv117/AcajuBoutique#

Poze de azi, de la deschidere. Feel free to copy/paste pe blog, etc.

Cald, familial, frumos. De recomandat si la altii :)

Bafta in continuare si la cati mai multi prieteni care sa va calce pragul.

Cristi V.

andreea spunea...

multumim pentru aprecieri si pentru poze. vrem sa luam legatura cu cat mai multi oameni talentati care fac lucruri deosebite cu drag si din pasiune.

cu ocazia acestui boutique am descoperit ca sunt multi tineri si aici in iasi care chiar sunt talentati si fac lucruri frumoase si asta ne si dorim sa promovam. asa ca va asteptam oricand la Acaju boutique sa stam de vorba la o cafea cu lapte sau ceai aromat.

in curnad o sa punem cat mai multe poze cu lucrurile pe care le avem pe acajuboutique.blogspot.com asa ca sa ne urmariti.