dupa sondaj

..am avut cele mai multe voturi pozitive dar au fost si critici pe acolo, mai ales la muzica.

am inteles clar ca trebuie sa schimbam lucrul asta, acum sper sa reusim sa gasim o cale care sa multumeasca majoritatea. e mai greu sa multumim toata lumea, dar, in incercarea noastra de a indrepta lucrurile, poate veniti cu propuneri concrete si incercam sa tinem cont de ele. asta in masura in care nu sunt duse la extrem.

am vazut ceva nemultumiri si la preturi si amenajare, servire si retete de bauturi..se aduna si aici cateva.
-la amenajare: multe lucruri nu pot fi schimbate deocamdata si noua, oricum, in mare, ne place ce am facut. sigur ca in timp sunt necesare imbunatatiri. speram ca in toamna sa reusim sa le facem.
- la preturi: credem noi ca sunt destul de decente..poate ne-au mai scapat asa, unele, dar ceea ce vom schimba zilele acestea vor fi preturile la vreo doua beri.
- retetele de bauturi: am adaugat de ceva timp shot-uri in meniu si cat de repede o sa facem meniuri noi cu mai multe cocktail-uri si retete de cafea.
-servirea: aici lucrurile nu mai tin doar de noi ci si de cei care lucreaza la noi. poate urmatorul sondaj o sa fie despre ei :) .

peste toate, multumim ca va pasa de acaju.

9 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

nu cred ca ar trebui ceva schimbat,amenajarea spatiului este destul de frumoasa,iar preturile sunt accesibile cui nu-i place sa stea acasa.ar fi pacat sa schimbati ceva.

- -rxndr! spunea...

hmmm...dar mie imi place muzica. mi se pare chiar potrivita. si preturile mi se par chiar mai acceptabile decat in alte parti :)

darcu spunea...

Cu muzica mi-am dat deja cu parerea.

Aranjarea e foarte ok nu trebuie schimbat nimic. Preturile sunt chiar decente mai mici de atat numa in crasme. Si parerea mea e ca domnisoarele chelnerite sunt chiar foarte dragute :X. Chiar nu mai conteaza cum servesc atata timp cat ne incanta privirea :))

Anonim spunea...

Incerc sa repet ce-am spus si la celalalt articol: totul este aproape perfect mai putin o parte din muzica si publicul atras de ea.

Nu vrem dnb, minimal, "deep", techno, house si alte bulls...turi, nu vrem minimalisti si hipsteri obositi (nu dau nume dar se stie la cine ma refer).

Vrem ambient, chill-out, dub, IDM, trip-hop, abstract hip-hop si in general cam orice baga Dan Basu. Merge si orice e psy, daca e s-o luam asa. Si dupa cum a zis un alt utilizator, merge si ceva mai old-school: Pink Floyd, Depeche Mode etc. Dar astea-s doar gusturile mele, na.

Anonim spunea...

Ah, si servirea este excelenta, acolo nu vad o problema.

Ana Acaju spunea...

multumesc darcu pt compliment si celui dinaintea mea, putina apreciere din cand in cand nu strica :))

intentia noastra e sa ne purtam cu toata lumea cat mai cald si amical si speram sa ne considerati intr-o mai mare masura prieteni decat ospatari

s spunea...

ana, cea cu alergie la unii clienti:p

s spunea...

a, e de bine, we dont want to get her into any trouble:)

Anonim spunea...

merge si-un deep house la cafenea din cand in cand
mult succes :x