ce vrei sa se intample la Acaju?

cum soarele de august ne-a amortit pentru o vreme, am fost cuminti si mai putin vorbareti. acum ca au revenit serile mai racoroase ne adunam la povesti, cu nisip prin buzunare si amintiri din drumetii. si pentru ca ne dorim cat mai multe motive pentru astfel de intruniri prietenesti vrem sa punem la cale o serie de evenimente care sa fie pe placul vostru.

am mai cerut opinii si sfaturi de la voi pentru diverse activitati aici la Acaju dar acum ne-am bucura daca ne-ati trimite propuneri concrete de unde sa putem alege impreuna. asadar, daca stiti anumite persoane care canta, povestesc, recita, deseneaza, fac jocuri, filme sau orice alte actiuni aducatoare de zambete si stare de bine spuneti-ne aici la comentarii sau pe mail cu detalii pentru a-i contacta.

zi racoroasa si insorita.

12 comentarii:

Mihaela spunea...

ma gandesc ca ar fi o chestie draguta, asa, ca de sfarsit de vacanta de vara, sa faceti o expozitie cu poze cu ce-au facut oamenii vara asta... :)

Ana spunea...

un retrobazar in scop caritabil :)

Ana spunea...

aaa..sau/si o colecta de rechizite pentru copii saraci care incep scoala si nu au cu ce. sunt liste intregi de familii vai de capul lor la Directia de Asistenta Comunitara. Daca vreti sa faceti ceva de genul, pot sa vorbesc eu acolo sau cu vreo cateva familii pe la care am fost deja :)

Anonim spunea...

O zi de filme la proiector ?

Anonim spunea...

The fuckin' DOORS

Anonim spunea...

Un concurs de desene/origami/plastilina/etc etc pe o anumita tema (vara, scoala, marea, muntele, natura, sugar spice and everything nice) cu si pentru copii saraci, cu premii rechizite si/sau dulciuri, cu omuleti care sa stea cu ei sa ii dragaleasca, sa se joace, sa ii invete de toate frumoase si utile..si sa fie bombonele si fructe si culori si povesti la pickup si sa se bucure si ei de noi si noi de ei

Alex Varninschi spunea...

o seară pe săptămână de cinematecă, cu un film must see. petreceri tematice săptămânal. happy hour. nunți și botezuri. ar fi tare din când câte un minirecital de pian/vioară/saxofon/țambal/orgă de biserică. ceremonii de depunere a jurămintelor de către cavalerii templieri. când îmi mai vine ceva, anunț

Anonim spunea...

O saptamana romaneasca. In fiecare zi sa se invete/practice cate un mestesug (cusut,incondeiat,sculptat liguri,impletit nuiele,facut margelute din alea colorate si simptice...)si la sfarsit premiati cei mai cei si facuta expozitie cu vanzare (eventual pentru rechizitele copiilor saraci, cum zice mai sus).

Anonim spunea...

si o colecta de haine pentru batranii din azile (in special cel de langa palat, acolo is mai necajiti), ca acus vin ploile si se face frig si le prinde bine

Anonim spunea...

apropo de chestii traditionale, merge organizata o petrecareala de ziua recoltei. cu tot felul de snopi de grau si de stuf si papura, cu stergare din alea cu motive populare, cu tot felul de cosuri cosulete cu "recolte"...si mai vedeti voi ce :)

Anonim spunea...

Retrobazaaaar :D ca nu am apucat niciodata sa ajung la unul si am auzit numai vorbe de lauda despre el

Mydas spunea...

Ce-aţi spune de un spectacol de neomagie? :)