C.I.A.O. ar vrea sa-ti multumeasca

C.I.A.O. Caravana Internationala cu Oameni si Animale. Un continent. 8 orase. Peste 30 de locatii. Sute de ritmuri.



Sambata, 7 noiembrie drumurile si turneul ne aduc in orasul tau, fixand loc de intalnire la Acaju. "Am ales acest loc tocmai pentru tinerii dezinvolti, petrecareti, cateodata nebuni dar responsabili, pentru prietenia cu care te poti adresa patronilor in situatii cheie, pentru toate amintirile oferite si purtate de noi vii in toti acesti multi km departe de casa, pentru traditie, pentru ca orice reintoarcere in Acaju imi aduce aminte de Berlinul anilor '90 si nu in ultimul rand pentru F." ne-a declarat in exclusivitate initiatorul acestui eveniment L.A. Ii multumim si va asteptam sambata seara dar nu inainte de a impartasi impresii culese din media comunitatii locale:

"Motivul care face ca acest nou concept sa prinda amploare si sa fie tot mai apreciat este atmosfera de buna dispozitie creata, prin oferirea unei tratatii si a unei muzici superior calitativa, toate acestea fiind puternic sustinute de o echipa tehnica de exceptie" (Ziarul de Opinie Ieseana)

"In 2009, Iasul este pe harta distractiei" (Sawn JaiDee: producator, dj local)

"I-am intalnit in Amsterdam si-am uitat ca trebuie sa mai ajung si pe-acasa" (D. Robu, blogger)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sa intelegem ca formatia L.A. s-a reunit si va sustine un concert in Acaju? Daca da, imi puteti garanta ca vor canta si megahitul "Ochii tai"?

Mi se pare absolut firesc ca la asa un eveniment, sponsor principal sa fie sucurile CIAO. Tot respectul pentru obtinerea acestei sponsorizari barosane (am inteles ca cei de la marketing CIAO sunt greu de impresionat).
Felicitari baieti, tineti-o tot asa!

Eva Kent spunea...

Revista CIAO ar vrea sa-mi multumeasca???
Cu placere!!

Anonim spunea...

trebuie sa fiu acolo . festin international de bucuri