Gusta Slow - Roadele Toamnei

La Gustă SLOW avem timp destul. Timp să pregătim mâncăruri delicioase de început de toamnă, timp să lăsăm aromele să se cunoască între ele și, mai ales, timp să le savurăm împreună.

Duminica, 12 septembrie, de la ora 18.00, va invitam, impreuna cu Asociația Mai Bine, la al doilea eveniment din seria Gustă SLOW, un bufet cu gustări, deserturi și băuturi realizate doar din ingrediente locale și de sezon, majoritatea vegetariene: pâine de casă, turte la ceaun, vinete, dovlecei și ardei c...opți, zacuscă, murături și caș afumat, cremă de zahăr ars, compot de gutui...intrarea: 15 ron

Slow food este o mişcare internaţională iniţiată în 1986, care luptă pentru păstrarea bucătăriei tradiţionale şi regionale, încurajând cultivarea caracteristică ecosistemului local. Mişcarea promovează consumul de alimente locale şi tradiţionale, ocroteşte principiile comerţului echitabil, încurajează fermierii şi micii producători, dar are ca scop şi educarea cetaţenilor cu privire la riscurile fenomenului fast food, folosirea pesticidelor sau consumul de alimente modificate genetic.

Niciun comentariu: