Centrul de colectare al revistelor cu idei*

Oamenii cool au reviste cool. Oamenii destepti si buni le dau si la altii.

Hai sa adunam o mini biblioteca cu idei aici, la Acaju, de care sa te bucuri oricand vii. Tu aduci reviste si noi iti facem cinste cu ceva de la bar.


Vino cu revistele tale cool pe care nu le-ai mai rasfoit demult si lasa-le la Acaju sa ne bucuram cu totii de pasiunea ta. Fie ea muzica, design, arhitectura, film sau orice e creativ sub soare. Iar daca au poze frumoase si idei inspirante, te invitam gratis si la bar, unde discutiile despre lucrurile placute capata mereu un aer de voie buna.Ne inveselesti oricand vii la noi, dar intre 20 si 30 iunie cu atat mai mult. Iar pentru 2 reviste aduse la Acaju primesti orice de la bar de 5 lei, pentru 3-5 reviste, de 10 lei iar pentru 5 reviste iti facem toate poftele de 20 lei.

Ne uitam la continut si la starea in care se afla revistele si mai putin la perioada de publicare.

*! Exemple de reviste cu idei: Decat o revista, IDEA, Igloo, Republik, Photo Magazine, Tataia, Wallpaper, Wire, Objects, Omagiu, si altele in ton.

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.