Numărul 2 al revistei e pus pe joacă

Lansarea primului număr al Revistei J a încălzit spiritele creative, a adus în atenţie oameni ce privesc lumea dintr-o altă perspectivă și te-a încurajat să dai frâu liber ideilor creatoare pentru ca noi să evidenţiem potenţialul din fiecare. 

Proiectul în sine îşi propune să adune de pretutindeni proiecte şi pasiuni, încurajând dezvăluirea părţii artistice a fiecăruia. Ideea a pornit de la oamenii din jurul nostru care vor să iasă din tipar şi care reuşesc să vadă dincolo de evident. 

 Revista îşi continuă drumul în formă de J cu al doilea număr ce ia joaca în serios. Odată cu renaşterea verii venim cu chef de joacă şi vrem să te molipsim şi pe tine în resuscitarea copilăriei. O întoarcere la inocență este întotdeauna binevenită pentru redescoperirea momentelor creatoare de lumi în care, copii fiind, te-ai refugiat de atâtea ori. 

 
Numărul de față  vrea să te stimuleze în această direcție și să  pui pe hârtie ideile văzute prin ochii inocenței. Și pentru că pe parcurs ce devenim oameni mari, joaca devine tot mai serioasă și poate lua tot mai multe forme, am testat limitele creației în poezie, în recenzii de filme și cărți, în muzică, în arte vizuale și în oameni care au transformat jocul copilăriei într-un mod de a trăi.

Revista J continuă să fie scrisă şi realizată de tine şi de toţi cei care vor să se implice în acest proiect, așa că ne-am bucura să te regăsim în următoarele pagini.

Niciun comentariu: