Lucruri dragi de acasa pentru zambete copilaroase

Sambata, 29 mai, de la ora 12.00 va asteptam la Acaju sa cumparati lucruri ochioase, atat decoratiuni si accesorii, cat si haine, toate la preturi foarte prietenoase: 5, 10, 15, 20 lei.
Evenimentul se desfasoara in cadrul evenimentului "O zi pentru copii" coordonat de asociatia Mai Bine si toate veniturile realizate sunt redirectionate spre Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata Iasi.

Toate lucruile ce vor fi scoase la vanzare sunt donatii. Cei care doresc sa aduca astfel de lucruri ce urmeaza a fi vandute pot veni vineri, 28 mai, intre orele 12.00 -20.00 si sambata 29 mai, intre orele 9.00 -11.00 la Cafeneaua Acaju pentru a le lasa. Sunt acceptate atat decoratiuni cat si haine si accesorii, cu marea rugaminte ca acestea sa fie in stare buna si curate. Acestea vor fi vandute in cadrul targului de sambata 29 mai, "Lucruri dragi de acasa pentru zambete copilaroase" iar lucrurile ramase vor fi donate, de asemenea.



Cumparand unul dintre produsele din cadrul targului de donatii poti contribui la pictarea peretilor exteriori, amenajarea unei mici gradini de legume si fructe in cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata si la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

Niciun comentariu: