O zi pentru copii - la Acaju targ cu vanzare si petrecere romaneasca

Pe 29 mai ieşim în oraş nu doar pentru a ne simţi bine, ci şi pentru a ajuta câţiva copii care nu pot face acelaşi lucru ca noi.

Aici, pe terasă la Acaju incepem ziua de sambata, 29 mai, cu târgul de donaţii cu vânzare "Lucruri dragi de-acasă pentru zâmbete copilăroase" (12.00 – 20.00).Acceptăm ca donaţii obiecte vestimentare şi accesorii, acestea urmând a fi vândute în aceeaşi zi la preţuri foarte prietenoase. Donațiile pot fi aduse vineri, 28 mai, între orele 12.00 - 20.00, și sâmbătă începând cu ora 9.00 (vom fi acolo devreme)

Pe seara, de la 22.00, continuam cu dans pe muzica romaneasca aleasa de Dan Basu si va asteptam cu vin de tara. :)




Puteti sa va simtiti bine in mai multe locuri in aceeasi seara astfel ca la ora 21.00 la Mojo (str. Cuza Vodă 30 – 32) este concert rock Music Sounds Better, urmat de un afterparty cu Dan Kraepelin și Ilie. De la 23.00, la Club Brain (str. Gându 6), va fi DnB şi dubstep cu eklipse, XZM şi soundbwoy.

Intrarea pentru o singură locaţie (în afară de Târgul de Donaţii, unde nu se plateste bilet de intrare) este de 7 lei, iar pentru toate cele trei petreceri – 15 lei. Biletele se pot cumpăra atât în avans – de la Acaju, Mojo, Brain – cât şi în ziua evenimentului.

Cumpărând unul din aceste bilete sau achiziţionând un produs din cadrul târgului de donaţii poţi contribui la pictarea pereţilor exteriori, amenajarea unei mici grădini de legume şi fructe în cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata şi la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

Niciun comentariu: