Veniţi de citiţi!

Am lansat revista şi a fost frumos. Am pus punctul pe J ca să arătăm că putem face lucrurile altfel: simplu, liber şi cu prietenie. Esenţa în J e uşor de presupus: Acaju e locul unde s-au legat discuţiile şi unde s-au lansat ideile, iar “a pune punctual pe J” şi nu pe I e tocmai alegerea nostră de a spune lucrurilor pe nume într-un mod aparte, ce ne defineşte.








Toţi cei care au scris în acest prim număr sau despre care s-a scris sunt oamenii de lânga noi pe care îi întâlniţi cu diverse ocazii la Acaju sau în altă parte din
Iaşi. Le-am trecut procupările şi pasiunile în revistă într-o lungă listă de prieteni. Unii doar cunoscuţi înainte, ne-au devenit apropiaţi şi le mulţumim pentru implicare. Am descoperit că suntem mulţi cu dorinţe şi proiecte asemănătoare şi poate astfel vom reuşi să le ducem la îndeplinire

.

E doar un început şi vrem să continuăm. Ideea este să auzim cât mai multe de la voi şi despre voi. Sunteţi invitaţi oricând să ne vorbiţi despre pasiunile voastre. Avem şi în acest prim număr o pagină dedicată vouă pe care sperăm sa o folosiţi cu inspiraţie. La început de primăvară sperăm să ne citim din nou.

Până atunci, găsiţi numărul de iarnă al revistei „J la Acaju, la librăria Humanitas din Centrul Comercial Felicia şi sperăm la diferite evenimente ale partenerilor noştri. Vă aşteptăm să ne spuneţi ce credeţi.

Niciun comentariu: