J vine de la Joacă

Revista J se pregăteşte să-şi lanseze al doilea număr şi te îndeamnă să laşi activităţile banale, să iei aparatul foto, pixul, pensula (sau oricare ar fi instrumentul tău) şi să ne arăţi că eşti mai mult decât un simplu muritor, prin proiectul creat de tine. Indiferent de pregătirea pe care o ai în domeniul artistic ales, noi te provocăm să ne trimiţi creaţia ta până pe 15 aprilie pentru a-ţi rezerva un loc în revistă.

Proiectul în sine îşi propune să adune de pretutindeni idei şi pasiuni, încurajând dezvăluirea părţii artistice a fiecăruia. Ideea a pornit de la oamenii din jurul nostru care vor să iasă din tipar şi care reuşesc să vadă dincolo de evident. Astfel, revista este scrisă şi realizată de tine şi de toţi cei care vor să se implice în acest proiect.

Lansarea primului număr a încălzit spiritele creative, v-a adus în atenţie oameni ce privesc lumea dintr-o altă perspectivă, v-a încurajat să vă deschideţi minţile creatoare pentru ca noi să evidenţiem potenţialul din fiecare.



După pri
mii paşi, Revista J îşi continuă drumul în formă de J cu al doilea număr ce ia joaca în serios. Odată cu renaşterea primăverii venim cu chef de joacă şi vrem să te molipsim şi pe tine în resuscitarea copilăriei din tine. Povesteşte, desenează, vino cu o idee colorată sau cu o propunere ludică, până pe 15 aprillie şi noi o să ne jucăm cu ea.

Revista „J” este un proiect Acaju. Va fi distribuită gratuit, atât la cafenea cât şi în cadrul evenimentelor sociale şi culturale din Iaşi prin intermediul partenerilor săi.

Niciun comentariu: