Lansăm Incubator107 Iaşi şi asta merită o cravată!

Sâmbătă, 7 aprilie, te provocăm la o seară oficială că e una de lansare, în care dress code-ul e buna dispoziţie. Şi Cravata! Chiar daca încă nu ştii să faci nod la cravată, nu-ţi fă griji. Vino la Clubul Creatorilor cu ea chiar şi în buzunar şi noi o să te învăţăm. Şi o să pleci nu numai cu atât, ci şi cu programul făcut pentru toată luna aprilie. Asta ca să nu îţi mai baţi tu capul să găseşti lucruri noi de aflat şi pasiuni de manifestat. Ţi le oferim noi gata incubate, iar în seara cu pricina le poţi afla pe toate.



Lasă ceasul la intrare şi 10 lei pentru organizare, adu-ţi merinde în servietă ca ai de stat mult după program. Toată noaptea oficializăm ateliere care mai de care, până în zori când, după un pelerinaj în Acaju, cântăm la unison tot ce vrem. Între timp, afli cum să faci un caleidoscop, cum să te fereşti de coşmaruri, cum să fii propriul DJ sau cum să faci un montaj video. Nu te speria, ai şi pauze de masă pentru că toată lumea vine cu bunătăţi de împărţit şi cu câte un prieten de cunoscut. Te mai provocăm la concursuri de darts sau beerpong şi te destindem şi mai mult cu un concert Pinholes.

Printre jonglerii cu sticle, modelaj artistic şi curaj în machiaj ai să vezi cum timpul zboară fără să prinzi de seamă. Ne trezim spre dimineaţă cu jocuri de intuiţie şi inteligenţă colectivă şi aruncăm cravata, că e totul gata. Nu uităm însă de programul cu ateliere ce urmează să se desfăşoare toată luna în mişcare, la care tu eşti invitatul de seamă.

Hai să facem nod la Cravată!

Niciun comentariu: